Muaji i Ramazanit, ja kalendari i agjërimit për të gjitha ditët – Epoka e Re

Muaji i Ramazanit, ja kalendari i agjërimit për të gjitha ditët – Epoka e Re


Nga dita e nesërme, 13 prill, është dita e parë e Muajit të madhërishëm të Ramazanit dhe njëkohësisht dita e parë e agjërimit për besimtarët myslimanë.

Me këtë rast, Kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, Naim Tërnava, me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit, ka bërë një urim për të gjithë besimtarët myslimanë.

Më poshtë do të gjeni bashkëngjitur edhe kalendarin e orëve për të gjitha ditët e këtij muaji të sakrificës.

 

 

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us