Banorët e Mirditës protestë kundër ndërtimit të një HEC-i në Thirrë, në mbështetje dhe deputetë të VV në Kosovë


Ndërtimi i një hidrocentrali dhe një fabrikë uji në fshatin Thirr të Mirditës ka nxjerr në protestë banorët e zonës të cilët akuzojnë për vjedhje të pasurisë së përbashkët. Banoret e zonës shprehen se kompania private e ndihmuar nga pushtetarët lokal ka shkelur ligjin duke shmangur konsultimin me qytetarët dhe pëlqimin e tyre gjë e […]

The post Banorët e Mirditës protestë kundër ndërtimit të një HEC-i në Thirrë, në mbështetje dhe deputetë të VV në Kosovë appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us