Albin Kurti shkruan për Koshare, sikurse Osmani nuk e përmend UÇK-në – Epoka e Re

Albin Kurti shkruan për Koshare, sikurse Osmani nuk e përmend UÇK-në – Epoka e Re


Sot ka qenë 22 vjetori i Betejës së Koshares, e njohur si Brigada “138” Agim Ramadani.

Në lidhje me përvjetorin e kësaj beteje, presidentja e vendi, Vjosa përmes një postimi në Facebook, nuk e ka përmendur Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, e me këtë mori shumë kritika të ashpëra.

Me mospërmendjen e UÇK-së, ishte edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ku nuk e ka përmendur në postimin e tij përkujtimor për betejën e Koshares.

https://gazetablic.com/wp-content/uploads/2021/04/vjosa-6.jpg

Nëpërmjet një postimi në Twitter, Kurti ka përkujtuar betejën e Koshares duke thënë se burra e gra të guximshëm dhanë gjithçka që të mund të jetonim të lirë.

Më tutje ai shkruan se duhet të mos harrojmë nga kemi ardhur në mënyrë që të njohim rrugën përpara, por ai nuk e ka përmendur fare UÇK-në.
“Para se të kishim 9 Prillin si Dita e Kushtetutës, kishim 9 Prillin si Dita e Koshares. Në Betejën e Koshares, burra dhe gra të guximshëm dhanë gjithçka të mund të jetonim të lirë. Mos të harrojmë kurrë nga kemi ardhur, sepse atëherë ne gjithmonë do ta njohim rrugën e duhur përpara”, ka shkruar Kurti.Gazetablic

https://gazetablic.com/wp-content/uploads/2021/04/BINI.jpg

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us