Këta dy persona janë opozita e vetme e Qeverisë Kurti – Epoka e Re

Këta dy persona janë opozita e vetme e Qeverisë Kurti – Epoka e Re


Profesori universitar, Blerim Latifi, e ka komentuar aksionin e PSD-së, para qeverisë së Kosovës.

Latifi thotë se opozita në Kosovë është reduktuar në dy njerëz: Ramush Haradinajn në Kuvend dhe Dardan Molliqajn në rrugë.

Ndërsa, siç thotë Latifi, LDK dhe PDK po konsumojnë shenjën e parë të gjendjes depresive: mungesën e vullnetit për t’u ngritur nga shtrati.

“Krejt opozita në Kosovë është reduktu në dy njerëz: Ramush Haradinajn në Kuvend dhe Dardan Molliqajn në rrugë. Ndërkaq, LDK dhe PDK po konsumojnë shenjën e parë të gjendjes depresive: mungesën e vullnetit për t’u ngritur nga shtrati”, ka shkruar Latifi.

Në anën tjetër, Partia Socialdemokrate, përmes një aksioni para objektit të qeverisë, i ka kundërshtuar masat e marra për parandalimin e COVID-19.

Aty është shpalosur një parullë drejtuar ministrit të Shëndetësisë, Arben Vitia, të cilin e kanë quajtur: doktor hipokriti.

Molliqaj: Qeveria mori masat vetëm pasi u zgjodh Presidentja, gabim refuzimi i vaksinave të Shqipërisë

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us