COVID-19, Johnson: Vazhdoni të vaksinoheni me AstraZeneca


Kryeministri britanik, Boris Johnson i nxiti britanikët të ndjekin rekomandimet e Autoritetit Shëndetësor Britanik dhe të vazhdojnë të vaksinohen me vaksinën antiCOVID-19 AstraZeneca. “Është shumë e rëndësishme të vazhdohet në këtë rrugë”, tha kryeministri për BBC. “E qartë, vaksina pati një ndikim në trajektoren e virusit”, shtoi ai. Në total, 37 119 083 milionë persona […]

The post COVID-19, Johnson: Vazhdoni të vaksinoheni me AstraZeneca appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us