OSHEE njoftim për Tiranën: Më 7 prill do të kryhen punime, ja në cilat zona do të stakohet energjia elektrike


OSHEE ka një njoftim për banorët e Tiranës lidhur me një stakim energjie për 2 orë në datën 7 prill. Sipas OSHEE, punimet kryhen në NST Tirana 1, dhe pa energji elektrike do të mbeten pjesërisht rrugët ‘’Mine Peza’, ‘’Manastiri i Ri’’, “Don Bosko”,  zona rreth Pallatit të Sportit ” Asllan Rusi”, “Pandi Dardha”,  “Mati […]

The post OSHEE njoftim për Tiranën: Më 7 prill do të kryhen punime, ja në cilat zona do të stakohet energjia elektrike appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us