• July 30, 2021
 Sa kushton lindja normale dhe me operacion në spitalin e specializuar për gjinekologji


Spitali i specializuar për gjinekologji dhe obstetrikë “European Clinic Kosova”, udhëhiqet nga gjinekologia e njohur Dr. Aida Kumnova.

Në këtë spital mund të trajtoheni për infertilitet, për përcjellje të shtatzënisë, të kryeni lindjen e sigurtë dhe nën kujdesin e stafit mjekësor.

“Shtatzënia është një aventurë e mrekullueshme në jetën e një gruaje. Ekipi ynë i profesionistëve të dëshmuar mjekësor, është aty për të vëzhguar shtatzëninë tuaj, që të ju përgatisim për lindje dhe për rolin tuaj të ri të prindit”, thuhet nw njoftim.

Lindja normale me një natë qëndrimi në spital nën kujdesin shëndetësor, në këtë spital kushton 800 euro, ndërsa lindja me operacion dhe dy netë qëndrimi në spital kushton 1200 euro.

Më poshtë gjeni pakot tjera dhe kontaktin e spitalit.

📍Gjakovë, Rr. Mic Sokoli 21

ëëë.europeanclinic-ks.com

☎ +383 44 216 020

☎ +383 49 216 024

Artikull i sponsorizuarSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us