• July 30, 2021


Drejtuesi politik i PD-së në qarkun e Elbasanit, Gazment Bardhi ka evidentuar atë çka konsideron si gjënë më të bukur të fushatës elektorale për zgjedhjet më 25 Prill.

Në një postim në “Facebook”, Bardhi ka ndarë fotot nga mikpritja e ngrohtë e çiftit të të moshuarve, Xhevo dhe Lufti Mahmutaj, në shtëpinë e tyre në lagjen “Vullnetari”, dhe shkruan se në takime të ngjashme buron forca e Partisë Demokratike.

Për ta kthyer në shërbim besimin e marrë, pas rezultatit triumfues më 25 Prill.

–>

Postimi i Gazment Bardhit në “Facebook”:

Mikpritja e Xhevo dhe Lutfi Mahmutajt në shtëpinë e tyre në lagjen “Vullnetari”, do ngelet një nga gjërat më të bukura të kësaj fushate. Tek takime si këto buron forca dhe motivi për ta kthyer në shërbim e vëmendje besimin që po marrim për të qeverisur vendin pas 25 Prillit.

#PartiaDemokratike 

#votoPD-AN 9 

#ShqipëriaFITON 

Mikpritja e Xhevo dhe Lutfi Mahmutajt në shtëpinë e tyre në lagjen “Vullnetari”, do ngelet një nga gjërat më të bukura…

Posted by Gazment Bardhi on Friday, April 2, 202

12


Etiketa: , ,
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us