Arsimi nuk fsheh lidhjen me Anën, “Më mungon zemra ime”

Arsimi nuk fsheh lidhjen me Anën, “Më mungon zemra ime”


Sipas disa fotografive që po qarkullojnë në medie shihet se, Ana dhe Arsimi, janë çift.

Edhe pse dyshja nuk kanë folur rreth këtyre lajmeve, faktet po e thonë se kjo lidhje e tyre është duke marrë një dimension tjetër të dashurisë.

Në një story të publikuar nga vet Arsimi, ai nuk hezitoi të shpreh mallin për Anën.

Kjo bëri që edhe të konfirmohet lidhja e tyre.

 


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us