‘Mirror’ sjell detaje të reja për gjendjen shëndetësore të SchumacheritMichael Schumacher vazhdon të jetë në gjendje kome që nga lëndimi i tij i rëndë që e kishte pësuar në Alpet zvicerane duke skijuar.

“Mirror” tani raporton për historinë e vizitave të fshehta, situatën aktuale dhe luftën e gjatë që Schumacher po e bën me ndihmën e familjes së tij dhe stafit mjekësor.

Edhe pse nuk ka deklarata, gazeta britanike shkruan se sipas gruas së Schumacherit, Korinës, azhurnimet për gjendjen e legjendës së F1 ishin të pakta.

Raportohet se Schumacher mund të komunikojë me vetëdije me njerëzit, shkruan insporti.

Mbetet të shihet se çfarë do të ndodhë më tej me gjendjen e ish-pilotit gjerman.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us