​Gruaja në këtë shenjë me të vërtetë i pëlqen të ndryshojë partnerët – Lajmi.net

​Gruaja në këtë shenjë me të vërtetë i pëlqen të ndryshojë partnerët – Lajmi.net


19:11 | 30 Mars 2021

Një grua në këtë shenjë beson se nuk ka asnjë burrë që mund të kënaqë dëshirat dhe orekset e saj.

Kjo është arsyeja pse ajo shpesh ndryshon partnerët e saj seksualë, gjithmonë duke kërkuar “më të mirin”. Ndërsa puth njërën, ajo tashmë po shikon tjetrin.

Ta themi thjesht, një grua në këtë shenjë është e prirë për nimfomani.

Ajo nuk tërhiqet nga lojërat seksi aq shumë sa ndryshimi i partnerëve – ajo preferon sasinë, jo cilësinë.

Vetëm një burrë që arrin ta pushtojë atë me forcën e personalitetit të tij dhe të zgjojë një grua të plotë në të, e aftë të përjetojë një orgazëm rregullisht – me të, mund ta kthejë atë në një rrugë normale!

Ajo është Akrepi (nga 24 tetor deri më 22 nëntor).Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us