• July 30, 2021
 Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj sot mbajnë seancën e radhës në Speciale – Epoka e Re


Dy ish-krerët e OVLUÇK-së, Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj, sot mbajnë seancën e radhës në Hagë.

Seanca do të mbahet në orën 15:00 dhe është seanca e tretë lidhur me ecurinë e çështjes.

Gucati dhe Haradinaj akuzohen se në prill dhe shtator të vitit 2020 kanë bërë deklarata akuzuese për dëshmitarë që bashkëpunojnë me Zyrën e Prokurorit të Specializuar dhe për persona të tjerë.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us