• August 4, 2021
 Ardhja e vaksinave  lajm i mirë, nuk e kuptova ceremoninë e pranimit – Epoka e Re


Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti, e ka mirëpritur ardhjen e 24 mijë vaksinave të AstaZeneca-s në Kosovë.

Ahmeti e ka quajtur lajm tepër të mirë.

Por, ai ka thënë se ceremonia e pritjes së vaksinave nuk e ka kuptuar.

“Tepër lajm i mirë arritja e 24 mijë vaksinave apo dozave të Astra Zeneca. Kjo vaksinë është klasike dhe afati në mes të dy dozave është 3 muaj. Së paku punëtorët shëndetësor ti mbrojmë. Por nuk e kuptova “ceremoninë” e pranimit të vaksinave!”, ka shkruar Ahmeti në “Twetter”.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us