Rumania vendos kufizime të reja për frenimin e rasteve COVID-19


Rumania do të forcojë kufizimet e saj antiCOVID-19 duke filluar këtë fundjavë, si kundërpërgjigje ndaj një vale të tretë në rritje të infeksioneve. “Duke filluar të dielën, ora e ndalimit të natës do të zgjatet dhe oraret e dyqaneve do të shkurtohen”, tha kryeministri rumun Florin Citu. Ashpërsia e masave do të zbatohet në bazë […]

The post Rumania vendos kufizime të reja për frenimin e rasteve COVID-19 appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us