Mungesë barnash në Drenas, QMF pa disa materiale esenciale për trajtimPacientët në Drenas po ankohen se shpesh po detyrohen t’i blejnë vetë barnat dhe materialet esenciale për trajtim.

Drejtori i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare, tha se ndër arsyet është mungesa e buxhetit dhe rritja e kërkesave të pacientëve në këtë kohë pandemie.

“Kjo është një kohë e shkurtër që jemi mbet pa material esencial për trajtimin e rasteve”, tha për RTK’në, Ismet Bogiqi, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare “Dr Hafir Shala”.

Bogiqi njoftoi se tashmë janë siguruar disa nga materialet e nevojshme dhe se qytetarët shumë shpejt nuk do të paguajnë.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us