• July 30, 2021
 “More vesh ti?”, Rama mëson kamarierin si të shpërndajë kafet


Ditën e tretë të fushatës, Edi Rama ishte në Shijak, ku zhvilloi takime me banorët, pa nga afër rindërtimin e banesave individuale si dhe procesin e vaksinimit.

Më pas, është ulur në kafene dhe i ka dhënë leksion kamarierit për radhën e personave që duhet t’i shërbejë më parë.

“More vesh ti? Grave në fillim, beqareve pastaj atyre të martuara, pastaj vajzave, pastaj burrave. Dhe tek burrat, të martuarve në fillim dhe beqarëve në fund”, tha Rama.


Top Channel

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us