Aksident në Prishtinë, të përfshira një veturë dhe një motoçikletë – Epoka e Re

Aksident në Prishtinë, të përfshira një veturë dhe një motoçikletë – Epoka e Re


Një aksident trafiku ka ndodhur rreth gjysmë ore më parë përballë ‘New Born’ në Prishtinë.

Në këtë aksident ishin të përfshira një veturë edhe një motoçikletë, ndërsa nuk dihet nëse ka të lënduar.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar fotografi nga vendi ku ka ndodhur aksident.

Policinë e Kosovës për aksidentin, nuk kanë dhënë ndonjë informatë se a ka të lënduar nga ky aksident.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us