“Në Kamëz, qytetarët diskriminohen politikisht”, Flamur Noka me banorë që nuk kanë marrë dëmshpërblim nga tërmeti: Në 25 Prill largojmë qeverinë hajdute


“Jam përpjekur të bëj vetë disa riparime që të mos më futet uji në shtëpi”. Kështu e nis bisedën Pëllumb Çuni, banues i lagjes 4 në Kamëz, me drejtuesin politik për zonat e Kamzës, Paskuqanit, Zallherrit dhe Vorës, z.Flamur Noka. Sipas kryefamiljarit, shtëpia e familjes Çuni është dëmtuar nga tërmeti i nëntorit të vitit 2019, […]

The post “Në Kamëz, qytetarët diskriminohen politikisht”, Flamur Noka me banorë që nuk kanë marrë dëmshpërblim nga tërmeti: Në 25 Prill largojmë qeverinë hajdute appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us