Çrregullimet në të ngrënë dhe shtatzënia, gjithçka që duhet të dini

Çrregullimet në të ngrënë dhe shtatzënia, gjithçka që duhet të dini


Në çrregullimet e të ngrënit përfshihen anoreksia nervore, bulimia nervore dhe çrregullime të tjera të specifikuara shfaqen më së shpeshti gjatë adoleshencës dhe ndikojnë në mënyrë disproporcionale te gratë

Këto çrregullime mund të zgjasin me vite dhe të ndikojnë në shëndetin riprodhues te gratë shkruan VeryWellHealth, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Gratë me çrregullime në të ngrënë shpesh kanë cikël të parregullt e në disa raste kanë probleme në konceptim.

Të qëndroni mes dëshirës për te qenë shtatzënë dhe të keni një çrregullim në të ngrënë

Nëse keni një çrregullim në të ngrënë dhe dëshironi të ngeleni shtatzënë, mund të jetë e nevojshme që fillimisht të merrni një trajtim rreth çrregullimit tuaj.

Ju duhet të jeni të fortë dhe të qëndroni të shëndetshëm për t’u përgaditur për sfidën e shtatzënisë dhe prindërimit.

Vendosja e zakoneve të shëndetëshme mund të bëjë shtatzëninë tuaj dhe të përmirësojë shanset për të pasur një fëmijë të shëndetshëm./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us