Prokuroria hap rast për rrahjen në Strumicë


Pas publikimeve në rrjete sociale dhe media, Prokuroria Publike Strumicë dje, ka hapur rast me “të dëgjuar” për ngjarjet në qendrën e Strumicës, ku më shumë persona ishin pjesëmarrës në rrahje.

Siç njoftojnë nga Prokuroria, janë dhënë udhëzime dhe urdhra deri te institucionet për të dorëzuar të dhëna dhe vërtetim të identitetit të personave të cilët kanë marrë pjesë në ngjarje.

Shtojnë se vazhdojnë të ndërmarrin aktivitete në drejtim të zbardhjes së rastit./TV21Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us