“Kam humbur virgjërinë në moshë të re”, këngëtarja bën rrëfimin prekës

“Kam humbur virgjërinë në moshë të re”, këngëtarja bën rrëfimin prekës


Demi Lovato ka zbuluar shumë detaje nga jeta e saj personale.

28 vjeçarja pati një dokumentar në të cilin tregoi për një abuzim seksual në vitin 2018.

Ajo diskutoi përvojën e saj si një adoleshente.

“Kur isha adoleshente, isha në një situatë shumë rëndë. Unë e humba virgjërinë time pasi kam thirrur të dashurin, duke dashur t’i jap të drejtë atij, dhe të ketë në kontroll çdo gjë” shtoi ajo.

Ajo nuk e zbuloi identitetin e tij, por tha se ajo dhe aktori i ri ishin “duke u lidhur” në atë kohë.

Por unë thashë, kjo nuk do të vazhdojë më tej. “Unë jam e virgjër dhe nuk dua ta humbas në këtë mënyrë. Dhe kjo nuk kishte rëndësi për të, ai e bëri. Pastaj unë mora fajin duke thënë se ishte faji im se përse hyra në lidhje me të” rrëfeu ajo.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us