Këta janë emrat e ministrave në Qeverinë Kurti II

Këta janë emrat e ministrave në Qeverinë Kurti II


Kryeministri në ardhje Albin Kurti ka prezantuar programin qeverisës dhe kabinetin e tij qeveritar.

Ai ka bërë të ditur emrat e ministrave të cilët pritet të votohen nga deputetët në Kuvendin e Kosovës.

Më poshtë gjeni listën e plotë të ministrave të cilët pritet të marrin mandatin sot nga Kuvendit.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us