Katari arrin marrëveshje 10-vjeçare me Kinën në fushën e energjisë


Katari ka arritur marrëveshje 10-vjeçare me Kinën që përfshin shitjen e 2 milionë tonëve të gazit të lëngshëm natyror (LNG) në vit. Sipas “Qatar Petroleum”, është arritur marrëveshje me Sinopec Group-in kinez për shitje dhe furnizim me LNG-në. Në ceremoninë e nënshkrimit të organizuar nëpërmjet video-konferencë, kanë marrë pjesë ministri shtetëror i Katarit përgjegjës për […]

The post Katari arrin marrëveshje 10-vjeçare me Kinën në fushën e energjisë appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us