Borë deri në 15 cm në Prishtinë – Epoka e Re

Borë deri në 15 cm në Prishtinë – Epoka e Re


Reshjet e borës që nisën gjatë ditës së sotme dhe po vazhdojnë akoma kanë krijuar shtresë dëbore në kryeqytet.

Sipas Prishtina Weather, trashësia e dëborës në Prishtinë ka arritur deri në 15 cm.

“Reshjet e borës që filluan të bien gjatë ditës së sotme, në mbrëmje ishin më të dendura duke krijuar shtresë dëbore edhe deri në 15cm në Prishtinë”.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us