SHBA miraton paketën e ndihmës prej 2 milionë dollarësh për shpërndarjen e vaksinës COVAX në 92 shtete, edhe Shqipëria pjesë e listës


Ambasada e SHBA-ve në Shqipëri, përmes një postimi në rrjete sociale ka njoftuar, se Shtetet e Bashkuara kanë planifikuar një shumë prej 2 miliardë dollar për vaksinën anti-COVID, COVAX. Në këtë paketë ndihme është e përfshire dhe Shqipëria si dhe 92 vende të tjera të botës me të ardhura të ulëta dhe të mesme. Në […]

The post SHBA miraton paketën e ndihmës prej 2 milionë dollarësh për shpërndarjen e vaksinës COVAX në 92 shtete, edhe Shqipëria pjesë e listës appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us