Ngjarjet e datës 21 mars


Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës shënon Ditën Botërore të Poezisë me një takim letrar, ku do të marrin pjesë rreth tridhjetë poetë me krijimet e tyre poetike. (Biblioteka Kombëtare, ora 12:00)

Shoqata Down Syndrome Kosova, hap fushatën  “A po m’sheh” në Ditën Ndërkombëtare të sindromës Down. (Para objektit të Qeverisë, ora 12:30)

Kompania “Frutex” dhe Fondacioni Humanitar “Golden Eagle” hapin zyrtarisht kampanjën për mbledhjen e mjeteve për ndërtimin e fabrikës për persona me nevoja të veçanta. (Hotel “Prishtina”, ora 13:00)Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us