• July 30, 2021
 “Age Stop” sjellë produktin më të ri CBD


Risia e fundit nga linja e produkteve të kujdesit ndaj lëkurës ‘Age Stop’, vjen me serumin fantastik CBD i cili ndihmon në renovimin e lëkurës, rritjen e elasticitetit të saj si dhe shumë benefite të tjera të cilat mund t’i mësoni ne vijim.

Me produktin më të ri të serumit CBD, risia e të cilit qëndron në përbërësin bazë që është vaji i kanabisit, e që ofrohet vetëm nga ‘Age Stop’, jepni lëkurës tuaj trajtimin e duhur duke e qetësuar, relaksuar dhe riparuar atë.

CBD, është një përzierje e qelizave burimore të fuqishme të cilat së bashku ndihmojnë në përmirësimin e prodhimit të përbërësve të matricës jashtë qelizore të tilla si kolagjeni dhe elastina të cilat nxisin renovimin e lëkurës dhe rritjen e elasticitetit.

I njohur gjerësisht për benefitet e tij në kujdesin ndaj lëkurës me veti shumë të fuqishme antioksiduese që ndihmojnë në qetësimin e lëkurës duke vepruar edhe si një anti-inflamator, serumi më i ri CBD njëherësh përmirëson tonin dhe strukturën e lëkurës suaj.

Fitojeni luftën kundër rrudhave dhe shfaqjes së vijave të imta, duke përfituar një lëkurë elastike, të butë dhe një përshpejtim të rigjenerimit të indeve me produktin më të ri CBD, dhe efektin fantastik të linjës së produkteve të prodhuara 100% në Zvicër, ‘Age Stop’.

Porositni tani duke vizituar faqen zyrtare në Instagram: @agestop.ch


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us