Ushtarët izraelitë vrasin një palestinez në një protestë në Bregun Perëndimor


Një palestinez ka rënë dëshmor si pasojë e ndërhyrjes së forcave izraelite në një demonstratë kundër vendbanimeve ilegale hebreje në Bregun Perëndimor të pushtuar. Në një deklaratë me shkrim nga Ministria palestineze e Shëndetësisë thuhet se ushtarët izraelitë ndërhynë në fshatin Beit Dejin në lindje të Nablusit me plumba të vërtetë dhe plastike dhe gaz […]

The post Ushtarët izraelitë vrasin një palestinez në një protestë në Bregun Perëndimor appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us