Lediana dhe Mevlani – çift pas dy jave

Lediana dhe Mevlani – çift pas dy jave


Edhe pse i pëlqente Lediana dhe duket se edhe ajo kishte fillimisht ndjenja për Erin, megjithatë duket se gjërat po shkojnë drejt një çifti si Lediana-Mevlani

Megjithatë, Eri mendon se ky është vetëm një skenar i emisionit “Për’puthen” dhe se ata do të dalin pas dy jave si çift nga emisioni.

Por, Eri mendon se që lidhja e Ledianës dhe Mevlanit nuk është serioze.

“Është skenar dhe për atë këtu do jemi. Për dy javë ata do dalin çift bashkë, ta garantojë unë këtu do jemi”.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us