‘I ka gjuajtur me karrige Shqipes’, Atdheu flet për herë të parë

‘I ka gjuajtur me karrige Shqipes’, Atdheu flet për herë të parë


Pak kohë më parë në media bëri bujë lajmi se Atdheu i ka gjuajtur me karrige Shqipes. Kjo deklaratë u bë nga Antonela dhe u pohua më pas nga vetë Shqipja.

Ajo shtoi se Atdheu e ka sharë me fjalët më të ndyra dhe e cilësoi si “turpin e Kosovës”. Ish-konkurrenti ka folur për herë të parë në lidhje me këtë ngjarje, në një intervistë për “Prive”.

Ai tha se Shqipen e ka pasur shumë shoqe dhe ka qenë e gjitha një keqkuptim.

“Shqipen e kam pasur shumë shoqe, para se të ndodhte ajo ngjarja. Jemi takuar disa herë nga miqtë e përbashkët. Kam pasur shumë respekt për të, sepse ua fikte llambat dhe ua ndizte kur donte Top Channelit. Ka qenë e gjitha keqkuptim me Shqipen. Nuk e kam pasur direkt me të dhe Shqipja vetë më ka thënë që se kam pasur me ty. Ndodhi një keqkuptim dhe nuk kemi pasur kohë të sqarohemi. E kam parë në një emision deklaratën që ka bërë dhe më.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us