Padia e PR, Gjykata Kushtetuese shpall vendimin: Komiteti teknik, një javë kohë të rishikojë kohëzgjatjen e kufizimeve


Zbardhet vendimi i Gjykatës Kushtetuese për padinë e PR për masat e vendosura nga qeveria për pandeminë. Partia Republikane kërkoi nga Kushtetuesja shfuqizimin si të papajtueshëm me Kushtetutën të urdhrit nr. 633, datë 17.11.2020 të ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale që thotë: “1- Të ndalohen grumbullimet me më shumë se 10 persona në vende […]

The post Padia e PR, Gjykata Kushtetuese shpall vendimin: Komiteti teknik, një javë kohë të rishikojë kohëzgjatjen e kufizimeve appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us