Sa paguhet një vrasës me pagesë në Shqipëri? Gazetarja zbulon shifrën marramendëse – Epoka e Re

Sa paguhet një vrasës me pagesë në Shqipëri? Gazetarja zbulon shifrën marramendëse – Epoka e Re


Gazetarja Klodiana Lala ka zbuluar se sa paguhet një vrasës me pagesë në Shqipëri.

Lala tha se pagesa varion nga 5 mijë euro për atentate paralajmëruese dhe shkojnë deri në 1 milionë euro kur duhet të eliminohet një bos krimi.

Gazetarja tha se vetëm për vrasjen e Behar Sofisë janë shpenzuar rreth 200-250 mijë euro.

“Fillojnë nga 5 mijë euro kur bëhen atentate të thjeshtë për të paralajmëruar dhe deri në shuma që shkojnë në 1 milionë euro kur janë bosë të krimit. Rasti i Behar Sofisë, ka shkuar 200-250 mijë euro”-tha Lala.

Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us