Kryetari i PAA Duka: Provokimet dhe konfliktet partiake vetëm dëmtojnë Shqipërinë


Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka, me anë të një statusi në “Facebook” shkruan se provokimet dhe konfliktet partiake vetëm dëmtojnë Shqipërinë. Duka thekson se shqiptarët duhet të jenë kundër babëzisë së disa oligarkëve dhe ministrave të kapur nga krimi dhe oligarkët! Postimi i kryetarit të PAA-së Agron Duka: Fitues me dhunë elektorale, vjedhje […]

The post Kryetari i PAA Duka: Provokimet dhe konfliktet partiake vetëm dëmtojnë Shqipërinë appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us