Ngjarjet e datës 12 mars


Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, merr pjesë në takimin e Komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës epidemiologjike lidhur me Covid-19. (Ndërtesa e Qeverisë, Salla P38, ora 09:00)

Kryeministri në detyrë Avdullah Hoti, mban takim online me kryetarët e komunave dhe Asociacionin e Komunave të Kosovës. (Takimi mund të ndiqet direkt nga faqja e Facebook-ut e Kryeministrit, ora 09:45)

Komuna e Prizrenit organizon debat publik për “Draft Rregulloren e Re për Taksa dhe Tarifa Komunale”, përmes së cilës synohet thjeshtëzimi i procedurave administrative për qytetarë dhe biznese.(Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal në Shtëpinë e Bardhë, ora 10:00)

Komuna e Prishtinës mban konferencë për media për projektimin e sallës koncertale. (Ndërtesa e vjetër e Komunës së Prishtinës, ora 14:00)Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us