• August 4, 2021


Kryeministri Edi Rama deklaroi mbrëmjen e sotme në ‘Real Story’ në ‘News24’ se aeroporti i Kukësit do të hapet në prill. Mes ironisë, Rama tha se do t’i sjellin 130 vota nga Anglia, të çunave të Kukësit, vota që do t’i shkojnë PD-së. “E kthen kaskadën në një instrument prodhimi dhe rezervimi të ujit, duke […]

The post Rama: Aeroporti i Kukësit do hapet në prill, do i sjellim PD-së 130 vota me avion, siç kam premtuar appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us