Publikohet incizim i ri për një ministër në Qeverinë e Maqedonisë (Video)

Publikohet incizim i ri për një ministër në Qeverinë e Maqedonisë (Video)


Një incizim po qarkullon në mediumet opozitare maqedonase, ku thuhet se në qendër të skandalit gjendet ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe.
Në këtë incizim, të publikuar nga Netpress, Filipçe shihet duke prezantuar në operimin e një pacienti, por si “civil”, respektivisht pa maskë, pa mantel dhe pa veshje tjetër mbrojtëse.
Videon mund ta përcillni në këtë Nyje.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us