• August 3, 2021


Mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës. (Salla e mbledhjeve në ndërtesën e re të Komunës,  ora 10:00) 

Oda e Mjekëve të Kosovës (OMK) shpërndan mirënjohje për mjekët në pension në shenjë falënderimi për kontributin jetësor dhe për institucionet shëndetësore të rajonit të Prizrenit që kontribuuan në luftën kundërCOVID-19. (Amfiteatri i arkivit pranë Spitalit të përgjithshëm në Prizren, ora 10:00)

Kryetari i Degës së LDK-së në Gjilan, Lutfi Haziri, do ta shpallë zyrtarisht kandidaturën për kryetar të LDK-së në nivel qendror. (Selia e LDK-së në Gjilan, ora 13:00)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us