Shifrat tronditëse/ Studimi i OBSH: Një në tre gra përjeton dhunë fizike ose seksuale. Qeveritë të zgjohen dhe…


Pothuajse një në tre gra në mbarë botën përjeton dhunë fizike ose seksuale gjatë jetës së saj; një sjellje kriminale që është përhapur gjatë pandemisë, tha të martën Organizata Botërore e Shëndetësisë. Agjencia e Kombeve të Bashkuara u bëri thirrje qeverive që të parandalojnë dhunën, përmirësojnë sherbimet për viktimat dhe të trajtojnë pabarazitë ekonomike që […]

The post Shifrat tronditëse/ Studimi i OBSH: Një në tre gra përjeton dhunë fizike ose seksuale. Qeveritë të zgjohen dhe… appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us