Ky truk do t’ju ndihmojë ta fusni lehtë perin në gjilpërëQepja daton që nga kohërat antike. Secili prej nesh me siguri ka pa pasur probleme shumë herë me futjen e perit në gjilpërë

Keni provuar mënyra të ndryshme, por pa sukses ose me sukses pas shumë përpjekjeve.

Me gjithë të kaluarën e lashtë, edhe sot e kësaj dite shumica e njerëzve heqin të zitë e ullirit me futjen e perit në vrimën e gjilpërës.

Në xhirimin në vijim në Vimeo mund të shikoni se si një përdoruese me lehtësi e kalon perin në gjilpërë.

Me atë rast asaj nuk i nevojitet kurrfarë vegle, ngjitës, llak për thonj apo diç të ngjashme.

Pra, duhet vetëm të “fërkoni” perin në vrimë të gjilpërës, por shikoni si e bën ajo këtë dhe çdo gjë do ta keni të qartë:Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us