Bearti dhe Tea e mbyllin rrugëtimin në Për’puthen me një puthje plot dashuri

Bearti dhe Tea e mbyllin rrugëtimin në Për’puthen me një puthje plot dashuri


Bearti dhe Tea u rikthyen në puntatën e fundit të Për’puthen Prime si çift i dashuruar.

Ata rrëfyen si lindi dashuria dhe jetesën që po bëjnë mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Të dy janë shumë të lumtur krah njëri-tjetrit ndërsa rrëfimin e tyre e mbyllën me një puthje plot dashuri që dhuruan në skenën e Për’puthen, aty ku nisi njohja e tyre dhe solli këtë çift kaq të pëlqyer nga të gjithë.