Si të pastroni shporetin pa përdorimin e kimikateve


Disa nuk kanë kohë, nuk arrijnë, disa nuk kanë vullnet për të pastruar shporetin menjëherë, dhe disa thjesht e bëjnë atë punë një herë në javë.

Por kur vendos të pastrojë shporetin e saj, çdo amvise ka shumë të ngjarë të kërkojë një mjet blerje për ta mirëmbajtur. Por nuk ka nevojë të thithni gazrat kimikë çdo herë kur bëni punët e shtëpisë.

Ekziston një mënyrë më e thjeshtë, me të cilën mund të pastroni sipërfaqen e shporetit, madje edhe nga yndyrat kokëforta:

Do t’ju duhen pastë shtëpie me sodë buke (Vendosni ½ gota sodë buke dhe disa lugë ujë në një tas të vogël. Rregulloni madhësinë e këtyre substancave derisa të merrni përzierjen e duhur që duket si makarona) dhe një sfungjer kuzhine. Lagni sipërfaqen e shporetit me ujë të ngrohtë, vendosni pastën mbi të dhe lëreni të veprojë për rreth dhjetë minuta. Pastaj fshijeni shporetin me një sfungjer dhe ujë të pastër. Kjo është. Asgjë më e lehtë. Provoje.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us