Ngjarjet e datës 7 mars


Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet turnir në shigjetari. (Shkolla Fillore “Skenderaj, ora 09:00)

Mbahet turnir në shah në kuadër të Epopesë së UÇK-së. (Hotel Grand, Prishtinë, ora 11:00)

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet finalja e turnirit të volejbollit. (Skenderaj, ora 13:00)

Mbahet manifestimi Nata e Zjarreve. (Kompleksi Memorial “Adem Jashari”, Prekaz, ora 17:45)

Në kuadër të Epopesë së UÇK-së, mbahet koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale. (Ora 18:00)Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us