Sanksionet e reja nga SHBA, reagon Rusia: Do i befasojmë së shpejti, planifikojmë një listë ndalimi


Moska tha se e ka dëgjuar mesazhin e Uashingtonit, që vendosi sanksione të reja ndaj disa zyrtarëve rusë lidhur me helmimin e politikanit opozitar, Aleksei Navalny, dhe tha se planifikon që të kundërpërgjigjet përmes një “liste të ndalimit” për qytetarët amerikanë. “Duke marr parasysh se si (SHBA-ja) po sillet tani dhe se si ata kanë […]

The post Sanksionet e reja nga SHBA, reagon Rusia: Do i befasojmë së shpejti, planifikojmë një listë ndalimi appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us