Shtyhet seanca për Enkeleida Hoxhën – Gjyqtarja: Kërkoj kohë


Ashtu siç ishte parashikuar, është zhvilluar sot seanca për shqyrtimin e kërkesës së ILD-së, për shkarkimin e gjyqtares Enkeleida Hoxha, ku pas kërkesës së kësaj të fundit, kryetarja e KLGJ-së ka vendosur të shtyjë seancën për 11 mars në orën 10:00.

Gjyqtarja Hoxha u arrestua pasi akuzohet se është përfshirë në një skemë korruptive në Gjykatën e Krujës.

Mapo ka siguruar dhe foto nga brenda sallës ku po mbahej seanca, teksa shihet dhe gjyqtarja Hoxha e ulur në karrige, në pritje të vendimit të KLGJ.

Naureda Llagami: KLGJ vendos të mospranojë kërkesat e avokatit për thirrjen e dëshmitarëve dhe marrje provash pasi ajo që pretendohet të provohet me prova nuk ka lidhje me objektin e hetimit disiplinor. Vendimi është unanim.

Enkeleida Hoxha: Kërkoj kohë të përgatis parashtrimin tim mbi këtë procedim disiplinor.

Avokati Visha: Magjistratja ka të drejtë …paragjykim i çështjes.

Metani: Nuk shoh realisht arsye ligjore për shtyrje sepse avokati ka qenë prezent në cdo seancë dhe ka bërë parashtresën dhe ka paraqitur pretendimet në emër të klientes së tij.

Por në kuadër të respektit të gjendjes në të cilën ndodhet magjistratja, tentoj të jem mirëkuptues ndaj kërkesës së saj dhe shprehem pozitivisht, por jo më shumë se disa ditë shtyrja.

Duke respektuar të drejtën e magjistrates për t’u mbrojtur. Seanca e radhes me 11 mars ora 10.00.

LEXO EDHE:

Kërkesa për shkarkimin e gjyqtares, KLGJ nis seancën për Enkeleida Hoxhën

14


Etiketa:
Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us