Mihrija e Naimi kombinohen deri në këtë pikë

Mihrija e Naimi kombinohen deri në këtë pikë


Mihrija Braha, këngëtarja e njohur kosovare, ia ka dalë ta ruaj freskinë, që ia lakmojnë e komentojnë të gjithë, shkruan “Kosovarja”.

E bukur dhe e freskët, Mihrija shfaqet edhe në të gjitha edicionet e “Odeon”, ku prezanton përkrah të shoqit, Naimit.

Çifti, nuk është se janë kujdesur ndonjëherë të kombinohen deri në këtë pikë sa në këto foto që publikohen ekskluzivisht në “Kosovare”.

Po duken bukur të kombinuar në detaje, të dy elegant dhe mjaftë “fresh”.


Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us