Këto janë disa nga efektet anësore të anestezionit te fëmijët

Këto janë disa nga efektet anësore të anestezionit te fëmijët


Padyshim që fjala operacion ringjallë në mendjen tuaj një ndjenjë frike, e sidomos nëse kjo ka të bëj me fëmijën tuaj.

Rreth mendjes suaj mund të shtjellohen pytje nga më të ndryshme, e një nga ato është rreziqet që  mund t’i posedoj anestezioni tek fëmija juaj shkruan Parenting.FirstCry, transmeton GazetaShneta.

Mësoni më shumë rreth komplikimeve gjatë shtatzënisë KËTU

Në përgjithësi, anestezioni është i sigurt dhe anesteziologët kanë punuar dhe studiuar që shumë  foshnje të jenë në gjendje t’i nënshtrohen operacioneve të cilat janë të domosdoshme.

Ndërkohë, egzistojnë disa rreziqe të anestezionit e që mund të ndikojnë në zhvillimin e trurit të  bebit tuaj, pasi truri është ende i pazhvilluar.

Në anën tjetër, nëse fëmija juaj është mbi moshën 3 vjeçare, atëherë efekti i anestezionit në trurin e tij/saj është i vogël./GazetaShneta/Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us