Ndëroi jetë Murat Jashari, vëllai i Komandant Kumanova

Ndëroi jetë Murat Jashari, vëllai i Komandant Kumanova


Sot ka ndërrua jetë Murat Jashari nga fshati Orizare e Kumanoves, njëri nga vëllezërit e Ismet Jasharit, komandant Kumanovës. Njoftimin mortor e ka bërë nipi i tij, Nderim Jashari përmes një postimi në Faceboom. Murat Jashari u bë i njohur në opinion vite më parë pas kritikave të ashpra ndaj liderëve shqiptar në Qeverine e Maqedonisë dhe atë të Kosovës. Murat Jashari u dënua edhe për antentatin ndaj avokatit dhe politikanit të njohur kosovar Azem Vllasi, vite më parë.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us