Turqia ‘blindon’ ushtrinë, prodhon mitralozin e saj, karakteristikat e SAR 762 MT

Turqia ‘blindon’ ushtrinë, prodhon mitralozin e saj, karakteristikat e SAR 762 MTMitralozi i rëndë indigjen turk ka kaluar me sukses të gjitha fazat e testeve dhe tani është gati për prodhim masiv.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us