Mutacionet e koronavirusit shkak për kontrollet kufitare Francë-Gjermani, indinjohen francezët


Në Gjermani rajoni kufitar me Francën Moselle është shpallur zonë me mutacion të koronavirusit dhe janë vendosur kontrolle kufiri me këtë rajon. Francezët e konsiderojnë këtë vendim “të njëanshëm” dhe “brutal”. Prej ditësh kjo temë po diskutohej. Në rajonin kufitar të Francës me Gjermaninë, Moselle është përhapur varianti afrikan i koronavirusit (B1351). Sipas të dhënave […]

The post Mutacionet e koronavirusit shkak për kontrollet kufitare Francë-Gjermani, indinjohen francezët appeared first on Balkanweb.com – News24.Source link

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact Us