• July 30, 2021
 Covid 19 ia merr jetën regjisorit shqiptar


Si pasojë e infektimit me covid, ka ndërruar jetë regjisori shqiptar Kujtim Gjonaj.

Për shkak të komplikimeve të shumta, gjendja e tij u oërkeqësua dhe nuk i mbijetoi dot.

Ai vdiq në moshën 74 vjeçare, ku gjatë këtyre viteve u dallua si një skenarist, regjisor dhe producent mjaftë i shkathtë.

Theksojmë: Ai kishte disa nga filma dokumentarë me të cilat është vlerësuar me Çmime kombëtare dhe ndërkombëtare.


Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related post

Contact Us